Live streaming kan användas på tusentals olika sätt, men kanske är det främst sporten som har blivit populär inom denna kategori. Att titta och följa matcher över hela världen är något som är ett stort intresse hos många sport-fantaster, men det är inte alla som är beredda att betala avgifter eller abonnemang för att få se matcherna utföras. Helst av allt vill man kunna titta på sin favoritsport helt gratis och med live streaming är detta fullt möjligt.

Det bästa och enklaste sättet att titta på sportevent över nätet i livesändning är att använda sig av ett väletablerat bettingbolag. Sverige erbjuder både svenska och utländska bettingsidor, där det enda du behöver göra är att skapa ett konto för att kunna titta på matcherna. Den främsta anledningen till att välja ett bettingbolag är troligtvis för att man även vill satsa pengar på sporten samtidigt som man spelar, men för andra kan det handla om att få ett billigare sätt att titta på sport. I listan nedan kommer du att hitta ett flertal bettingsidor som erbjuder sportevent med live stream, helt kostnadsfritt.

  • LeoVegas – Bettingsajten LeoVegas ligger i framkant när det kommer till sportevent med live stream. Direkt på aktörens hemsida kan du streama sporter från hela världen och följa allt från golfmatcher till tennismatcher på ett kick.
  • Betsson – Precis som LeoVegas är Betsson ett företag som verkligen ligger i topp när det kommer till att erbjuda högkvalitativa tjänster till sina medlemmar. Här kan du t.ex. satsa pengar på NBA, KHL och Ligue 1. Live streamingtjänsten fungerar lika bra i mobilen som i datorn eller surfplattan.
  • NordicBet – NordicBet har verkligen förbättrat sin live streamingtjänst. Här har du möjlighet att ta del av sändningar under alla dagar i veckan och kan välja ur ett stort utbud av sporter. Eftersom NordicBet är med och sponsrar SHL, så kommer du även att få se live stream från dessa matcher.

Regler och villkor för att använda tjänsten

Ovanstående bettingbolag är bara ett fåtal av alla som erbjuder live stream på sport. Är du inte nöjd med någon av sajterna ovan, kan du istället läsa recensioner eller använda dig av en sökmotor för att hitta ett bettingbolag som passar dig bättre i smaken. Trots att själv live streamingen i sig är helt kostnadsfri, så finns det en del regler och villkor som kunden måste leva upp till för att få använda sig av tjänsten.

Som vi tidigare nämnde är det första steget att bli medlem på den sida som du vill använda dig av. Villkoren kan se lite olika ut, t.ex. att du på vissa sajter måste vara mycket aktiv, medan andra spelsajter endast vill att du först ska skapa ett konto. De vanligaste kraven har vi listat nedan, men kom ihåg att ingenting är hugget i sten och att bettingbolagen själva väljer vad som gäller.

  • Du behöver ha skapat ett konto på sidan du använder dig av.
  • Du behöver ha fyllt på ditt spelkonto med pengar.
  • Senast 24 timmar innan live matchen drar igång, behöver du ha bettat i avdelningen för odds.
  • Du får endast ta del av live matchen om du har satsat ett visst belopp på ett specifik odds.